A&A rijopleidingen

Bureau Rijopleidingen heeft in Nederland de taak de verkeersveiligheid zo veel mogelijk te ondersteunen en te verbeteren en doet dat met het aanbod van vele rijvaardigheidscursussen voor- en i.s.m. instanties, bedrijven en particulieren. Zie de andere items op onze site.

Binnen deze mooie doelstelling heeft Bureau Rijopleidingen in haar interne voorbeeld rijschool

A&A rijopleidingen

Met succes een verbeterde rijopleiding ontwikkeld voor het Rijbewijs B ( personenauto) waarin leerlingen rijles krijgen op hoog niveau van topinstructeurs met als resultaat:

  • Betere rijexamenkandidaten doordat onze specialisten/instructeurs extra rijvaardigheden, verkeersgevaarherkenningen en verkeersinzichten in de opleiding verwerken.
    De CBR examinator ziet en herkent een examenkandidaat die niet komt om laten zien dat zij/hij in staat is om alleen verder te oefenen, maar een examenkandidaat die vanaf het eerste moment duidelijk maakt dat zij of hij klaar is voor een lang en veilig autoleven.

Bureau Rijopleidingen introduceert deze verbeterde rijopleiding stapsgewijs in Nederland via geselecteerde regio’s en rijscholen waarvan de uitvoerende instructeurs door ons zijn getraind.
Lees verder en meld je vrijblijvend aan voor meer informatie via het contactformulier op de site,
Wij heten je van harte welkom.

Zie verder:

Bezoekadres en Leslocatie
Amstelborgh Borchlandweg 6-10, 1114 BD Amsterdam Duivendrecht.

Onze leslocatie:

 

Bureau Rijopleidingenwww.bureaurijopleidingen.nl
A&A rijopleidingenemail: bureau.rijopleidingen@gmail.com