Auto-Vriend(in)

Auto-vriend is het mobiliteitsprogramma van Bureau Rijopleidingen, bedoeld om mensen, die in een sociaal isolement zitten, wat levensvreugde terug te geven door een koppeling tot stand te brengen met mensen die bereid zijn wat vrije tijd te spenderen aan de medemens. De behoefte in Nederland hieraan is groot!

De gedachte achter Auto-Vriend is even simpel als doeltreffend. Bureau Rijopleidingen brengt nationaal in dezelfde woon omgeving mensen met een auto in contact met mensen die in een sociaal isolement zitten maar wel behoefte hebben om buitenshuis deel te nemen aan het leven van alle dag.
Bureau Rijopleidingen heeft een database waarin wij vraag en aanbod koppelen en daartoe roepen wij elke Nederlander, die zich herkent in de doelstelling, op om zich bij ons te laten registreren als.

  • Auto-Vriend(in) (voor mensen met auto) (zie notitie onder Attentie) Of
  • Vriend(in) (voor mensen die het sociale isolement willen doorbreken)

zodat wij dit mooie en sociale werk kunnen blijven doen.

Attentie Auto-Vriend(in)
Het is een vereiste, maar dat zult u begrijpen, dat de auto die u gebruikt voor dit mooie en sociale werk in goede staat is, Correct verzekerd is inclusief inzittende verzekering en dat u een goede en veilige bestuurder bent.

Bureau Rijopleidingen levert een permanente inspanning om mooie contacten tot stand te brengen, ook als herhalingen nodig zijn. Is er niemand uit uw omgeving bij ons bekend dan proberen wij door acquisitie en publicaties via o.a. Ouderenbonden dit op te lossen.

Hoe registreer ik mij? Heel simpel!
Mail ons uw naam, voorletters, volledig adres, telefoonummer en Auto-Vriend(in) of Vriend(in).

Voor informatie of afspraak: reageer via het contactformulier.