Bureau Rijopleidingen werkt m.b.t. de gevolgen van letselschade samen met: GGZ instellingen en Letselschade advocatuur

Het komt vaak voor dat mensen die altijd met plezier veilig aan het verkeer deelnamen zich na een (bijna) verkeersongeluk angstig en onzeker voelen achter het stuur.

Waar kan het toe leiden?

  • Groeiende onzekerheid achter het stuur vaak resulterend in niet meer durven rijden.
  • Verkeersveiligheid komt in toenemende mate in gevaar.

Bureau Rijopleidingen beschikt over een netwerk van gespecialiseerde verkeersscholen waarin door ons geschoolde topinstructeurs mensen graag helpen om zekerheid en rijplezier weer terug te krijgen. Bedenk dat  uw rijbewijs uw “toegangsbewijs” is voor een mobiel leven.

Wat zijn de kosten?
Het is moeilijk vooraf aan te geven hoeveel aanvullende rij- en begeleidingslessen iemand nodig heeft om de opgelopen angst en onzekerheid achter het stuur te overwinnen en weer met vertrouwen achter het stuur plaats te nemen.
In een intakegesprek en een rij- en begeleiding les van 2 uur kunnen onze rijinstructeurs een goede inschatting maken voor wat nodig is om weer met plezier veilig aan het verkeer deel te nemen.

Prijs voor intakegesprek en rij- en begeleiding les van 2 uur voor rijbewijs B: personen/bestelauto en rapportage aan opdrachtgever bedraagt € 181,50 incl. BTW

Voor informatie of afspraak: reageer via het contactformulier.