Bijscholing rijbewijs B

Met als doelstelling:

  • Verhoging verkeersveiligheid (van medewerkers en mede weggebruikers)
  • Verlaging bedrijfskosten (wagenpark – ziekmeldingen)
  • Verbetering milieubewust rijden (een terechte eis in deze tijd)

De beroemde V‘s van Bureau Rijopleidingen

Bureau Rijopleiding verzorgt voor:

* overheid, * organisaties, * bedrijven en * particulieren

bijscholing (chauffeurs rijbewijs B, personenauto/bestelauto ) waarvoor helaas nog geen verplichte bijscholing geldt zoals wel voor vrachtauto- en buschauffeurs.
Het ontbreken van deze bijscholingsverplichting komt helaas tot uiting in onnodige verkeersonveiligheid, schade en aantasting van ons milieu.

Voor chauffeurs die 10 jaar of langer in het bezit zijn van een rijbewijs B is het van belang deze bijscholing te volgen omdat verkeerswetgeving en verkeersinzicht is veranderd en gelukkig wordt dit in toenemende mate erkend.

In een 1 uur durende bijscholing met als inhoud
* Medicijngebruik, * Ogentest, * Reactietest, * Gehoortest, * Fysieke test (rug/hals/handen) * Verkeerstheorietest (plus uitleg bij fouten en dat zijn er vaak veel), * Autokennis en een * Praktijk testrit binnen de bebouwde kom en de auto(snel) wegen met een grote hoeveelheid attenties op de onbekende gevaren in het verkeer.

De reacties zijn lovend en het besef bij velen is dat men  geluk heeft gehad dat het tot dusverre zonder al te grote problemen en kosten is  gegaan.
Nu zijn zij geschoold en klaar voor een verkeersveilige toekomst met de V’s als bagage.

Bovendien voldoen werkgevers, door hun chauffeurs deze bijscholing te laten volgen, aan de zorgplicht voor werknemers en besparen zij op jaarbasis VEEL geld, op bedrijfskosten.
Elke deelnemer ontvangt een deelnamecertificaat op naam.

Prijs per persoon € 100,00 Excl. BTW

Voor informatie of afspraak: reageer via het contactformulier.