Letselschade (oorzaak en gevolg)

Het is niet iets wat in exacte getallen boven de markt hangt maar vaststaand is dat veel mensen na een ongeluk (of bijna) in het verkeer zelfvertrouwen verliezen bij het autorijden.
Dat kan spontaan optreden maar zich ook langzaam ontwikkelen en daarmee is de basis gelegd voor onzeker autorijden met alle voor de hand liggende gevolgen.
Niet voor niets zie je dat er in de afhandeling van schadeclaims bij verkeersongelukken vaak een bedrag is opgenomen voor het nemen van rijlessen om  het zelfvertrouwen te herwinnen om te voorkomen dat wat is gebeurd niet levenslang aan iemand blijft kleven.

Een goede en welgemeende tip:
Wees niet misplaatst trots, maar doe iets aan de opgelopen “deuk” in je zelfvertrouwen en neem contact op met de huisarts (je bent echt niet de enige, maar één van velen) en bespreek het ontstane probleem. Zij of hij kan helpen bij het  verwerken van de gebeurtenis vanuit de eigen praktijk of met een gerichte doorverwijzing.

Vaak is er in de behandeling het advies om wat aanvullende  rijlessen te volgen maar dat moet dan wel gebeuren bij ervaren  top rijinstructeurs die beschikken over een ruime (levens) ervaring. Samen met de rijinstructeur (al deze rijles specialisten zijn door ons aanvullend opgeleid) en gesteund door het begrip en behandeling van je zorgverlener ben je dan op de (snel)weg naar herstel en plezier in autorijden.

Advies
Neem samen met je zorgverlener of advocaat (na afstemming met je zorgverzekeraar) contact met ons op en wij begeleiden je conform onze missie (Nederland veilig op weg door scholing en toetsing).

Voor informatie of afspraak: reageer via het contactformulier.