Masterclass voor Rijinstructeurs

Één van de belangrijkste groeifactoren voor een rijschool is het slagingspercentage.
Is een leerling geslaagd dat laat zij of hij geen gelegenheid onbenut om dit kenbaar te maken onder familie, vrienden, kennissen, collegae, clubgenoten enz.enz. Vanzelfsprekend lift de naam van de rijschool waar dit succes is behaald mee in deze euforie.
Het is bewezen dat het slagingspercentage zeer bepalend is voor de groei en bloei van de rijschool en daar kan geen enkele DURE reclame tegenop.

Maar, …hoe bereikt een rijinstructeur dat een leerling die meerwaarde krijgt op het rijexamen dat slagen bijna vanzelfsprekend is? Door onze masterclass voor rijinstructeurs!

In deze cursus (3 uur –s-morgens van 09.30 tot 12.30 of 3 uur –s-middags 13.00 tot 16.00 uur) leren wij uw rijinstructeurs zoveel toegevoegde waarde in de rijopleiding en tijdens het rijexamen dat zij zich met recht Rijinstructeurs B+ mogen noemen. Het slagingspercentage stijgt direct en daarmee de aanwas van nieuwe leerlingen voor de rijschool.

De masterclass Rijinstructeurs geven wij op onze leslocatie in een ochtend of middag college en standaard is daar koffie, thee, frisdrank en een lunch bij inbegrepen.

Prijs € 100,00 Excl. BTW per persoon.

Voor informatie of afspraak kunt u: Bellen met: 020-8462271
of stuur ons een mail: bureau.rijopleidingen@gmail.com