Masterclass voor Rijinstructeurs

Elke succesvolle ondernemer is ooit haar of zijn bedrijf begonnen met als basis gedachte om met hard en betrokken werken iets moois te creëren. Rijschoolhouders zijn daar geen uitzondering op.
Maar… elke succesvolle ondernemer, dus ook de rijschoolhouder, komt in de opbouw van de onderneming voor het moment te staan dat de groei, (welke is bereikt met persoonlijk hard en betrokken werken) aanleiding is om een medewerker aan te trekken en later zullen er nog vele volgen.

Op dat moment ga je een toekomst in waarin je hoopt en erop vertrouwt dat de nieuwe medewerker ( met jou als sturende, lerende en stimulerende kracht) met dezelfde waarden als jij zelf zich voor de onderneming inzet. Hoe groter de onderneming groeit hoe groter de attentie hierop moet zijn, want al snel gebeurt niet alles meer zoals je dat wilt en altijd gedaan hebt.

Bureau Rijopleidingen heeft speciaal voor de rijopleidingsbranche een module gemaakt genaamd Masterclass voor Rijinstructeurs.
In deze masterclass brengen wij het ideaal van u als Rijschoolhouder (groei en bloei van uw onderneming) over op uw instructeurs zodat zij in de lesauto, met het beste van zichzelf u vertegenwoordigen naar de leerlingen toe.
Resultaat:
• Uw instructeurs gaan werken op een hoger niveau en brengen dat over.
• Grote leerlingen tevredenheid en zulke leerlingen promoten uw bedrijf.

De Masterclass wordt eenmaal per maand gegeven in Amsterdam op de 1e woensdag van de maand van 09.30 uur tot 13.30 uur incl. lunch.

Voor informatie of afspraak: reageer via het contactformulier.