Medewerkersdagen met als basis een Autopuzzeltocht.

en natuurlijk (met onze missie in gedachten) met een handreiking naar verkeersveiligheid.

Veel bedrijven organiseren jaarlijks medewerkersdagen met de intentie om de teamgeest te versterken en dat te laten doorklinken in het bedrijfsresultaat.
Veelal wordt ook de partner uitgenodigd op deze dag en dat is terecht want tevredenheid thuis werkt altijd positief door in de werkprestaties van de medewerkers.
De keus voor zo’n dag is groot maar even zo vaak is het aanbod obligate koek en veel van hetzelfde waarmee zo’n gebeurtenis toch wel voorbij gaat aan het beoogde doel:
Even los van het werk en collegae op andere (vaak leukere) wijze leren kennen met als doel betere en resultaat gerichte samenwerking in de dagelijkse praktijk

Bureau Rijopleidingen organiseert in overleg met directies van bedrijven compleet verzorgde medewerkersdagen in de vorm van:
BRO-puzzel-logo-web

Tijdens zo’n dag beleven de deelnemers (vaak bij elkaar in de auto) een fantastische en spannende dag, waarin samenwerken vanzelfsprekend is en met teamgeest als resultaat.
Aan het einde van de autopuzzeltocht arriveren de deelnemers op een locatie waar de dag wordt afgesloten met een drankje, bekendmaking van de uitslag, prijsuitreiking, buffet/diner en toespraak van de directie. De ervaring leert dat deelnemers medewerkersdagen in deze vorm fantastisch vinden en dat enthousiasme krijgt een positief gevolg op de werkvloer.

Globale dagindeling:

  • Ontvangst en uitleg autopuzzeltocht
  • Start deel 1
  • Lunch: Tijdens de lunch worden de deelnemers getest op hun theoretische verkeerskennis en het is vaak verbijsterend te zien wat zij zijn vergeten om echt veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen.
  • Start deel 2
  • Aankomst op eindlocatie
  • Avondprogramma.

Uitnodiging aan belangstellende directies.
Neem contact met ons op en het is zeker dat wij in goed overleg een mooie en betaalbare dag realiseren waarvan het effect heel positief zal doorwerken in uw bedrijf.

Voor informatie of afspraak: reageer via het contactformulier.