Rijinstructeur zijn en blijven

Rijinstructeurs moeten in de periode dat de instructiepas geldig is (zie einddatum op pas) een verplichte, bijscholing doen van 3 theoriedagen en 2x een praktijkbegeleiding door IBKI. Geen (of geen volledige) bijscholing gevolgd betekent dat geen rijles meer gegeven mag worden en dat kan het einde betekenen van inkomsten en soms ook de rijschool.

De theoretische bijscholing bestaat uit 3 vrij te kiezen cursusdagen/onderwerpen en worden door een aantal erkende opleidingsinstituten in Nederland gegeven. Vraag ons de info.

Er zijn aan deze cursusdagen geen examens aan verbonden maar er is WEL steekproefcontrole door IBKI op aanwezigheid.
De praktijkbegeleiding (waarvoor men moet slagen!!) bestaat uit het geven van een rijles in het bijzijn van de examinator volgens PROTOCOL aan een ( bij voorkeur ) echte rijbewijs leerling.
Over de praktijkbegeleiding is veel te doen en vallen vaak termen als toneelstukje opvoeren en meer van dat soort fabels. Onzin!! Het IBKI is een gerespecteerd exameninstituut dat met de bijscholing het beste met de branche voor heeft maar de instructeurs moeten wel laten zien dat zij over vakkennis beschikken.

Waarschuwing
Niet slagen betekent een herintrederstraject om opnieuw het instructeursbewijs te halen .De kosten gaan al snel richting zo tussen de € 1.250 en € 1.750.
Volg bij Bureau Rijopleidingen (top instructeurs met langjarige IBKI ervaring) de voorbereiding op de rijles die u op het examen geeft U mag samen met een leerling komen, maar ook alleen.

Onze opleiding is in:
Amsterdam, onze leslocatie in Amsterdam is een IBKI examenlocatie dus een thuiswedstrijd op uw examen.

Lestijden:
Maandag t.e.m. vrijdag van 09,00 / 11.00 of 11.00 / 13.00 of 13.00 / 15.00 of 19.00 / 21.00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 11.00 of 11.00 tot 13.00 .

Prijs € 150,00 Excl. BTW

per kandidaat op onze leslocatie in Amsterdam

Voor informatie of afspraak kunt u: Bellen met: 020-8462271
of stuur ons een mail: bureau.rijopleidingen@gmail.com