Rijinstructeur zijn en blijven Ris 2.0 + Masterclass

Rijinstructeurs moeten in de periode dat de instructiepas geldig is (zie einddatum op pas) een verplichte bijscholing doen van 3 theoriedagen en een praktijkbegeleiding examen bij IBKI. Geen (of geen volledige) bijscholing gevolgd betekent dat er na de einddatum van de instructiepas geen rijles meer gegeven mag worden en dat kan het einde betekenen van inkomsten en soms ook de rijschool. Voor het terugkrijgen van de rijlesbevoegdheid moet dan een herintrederstraject worden gevolgd en dat kost:

  • Veel tijd
  • Veel geld  (+/- € 1.250,00/ € 1.750,00 )

dus voorkom dit en regel op tijd de bijscholingen.

  • De theoretische bijscholing bestaat uit 3 cursusdagen waarbij uit een groot aantal leerzame onderwerpen gekozen kan worden. Per cursus wordt een certificaat verstrekt.
  • De praktische bijscholing bestaat uit een hoogwaardige les van 3 uur gegeven door een top rijinstructeur waarin alles wordt geleerd wat nodig is om de IBKI examinator te laten zeggen: Proficiat Je bent geslaagd

De theoretische bijscholingen worden gegeven in Amsterdam of bij voldoende deelname, in overleg, op locatie in het land. De praktische bijscholing is in principe in Amsterdam op en rond een officiële IBK locatie. Je mag samen met een leerling komen, maar ook alleen.

Lesdagen en tijden voor de theoretische bijscholingen in Amsterdam zijn:
Woensdagen en donderdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur

Lesdagen en tijden voor de praktische bijscholingen in Amsterdam zijn:
Alle werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 uur tot 15.00 uur

Voor informatie of afspraak: reageer via het contactformulier.