Rijvaardigheidsnascholingen voor particulieren

Een veilige zekerheid voor iedere automobilist die graag een leven lang veilig aan het verkeer deelneemt.

Veel mensen welke lang geleden rijexamen hebben gedaan nemen deel aan het verkeer op basis van vaak verouderde kennis en inzicht (uitzonderingen daargelaten) omdat er in Nederland geen verplichte nascholing is voor rijbewijs B (personenauto) in theorie en praktijk.

Bureau Rijopleidingen streeft ernaar dit gemis zoveel mogelijk te compenseren door, in samenwerking met rijscholen die het beste in de branche vertegenwoordigen, RVT’s (Rij -en Verkeersdeelname Testen) aan te bieden en daarmee een enorme positieve impuls te geven aan de verkeersveiligheid.in Nederland.

Hoe gaat het?

  • Belangstellenden melden zich aan bij Bureau Rijopleidingen (bureau.rijopleidingen@gmail.com) en wij regelen dat er contact tot stand komt tussen de kandidaat en de rijschool in de nabije omgeving van de woonplaats van de kandidaat voor het maken van een afspraak voor de RVT. Een verkeersveilig idee!!!
  • De kandidaat en de rijschool maken afspraken waar (altijd vanaf en eindigend bij de rijschool) en wanneer (datum en tijd bepaalt u samen) de RVT kan plaatsvinden.
  • De RVT duurt een uur en wordt gedaan in een lesauto van de rijschool.
  • De RVT wordt ( mits voldoende) afgesloten met adviezen en tips voor een veilige verkeerstoekomst, een handboek Nascholing vernieuwde regels en een deelname certificaat.
  • De RVT kost € 125,00 (te voldoen aan de uitvoeren rijschool)

Voor informatie of afspraak: reageer via het contactformulier.